Skip to main content

Ето какво ще Ви предложим:

СТРАТЕГИЯ

Отличното брандинг позициониране започва с внимателно планиране. Ние специализираме в изграждането на солидни основи и дългосрочни стратегии като ви помагаме да достигнете до своите решения разчитайки на реални проучвания, а не на догадки. Заедно с вас ще започнем проект, който ще отговаря на вашите представи за качество и ще ви даде възможност да извлечете максималното от вашата маркетинг инвестиция.

КРЕАТИВНОСТ

Никога не подценявай добрия дизайн. Оценката на добрия продукт идва от изживяването, което създаваш на клиентите си, така че нека всяко изживяване да е неповторимо. Резултатите са добри и значими, защото стратегията е част от всеки продукт, който е плод на въображението на нашия криейтив тийм.

РАЗРАБОТВАНЕ

Няма нужда да имате задълбочени познания в областта на технологиите , за да се развълнувате от това, което те могат да ви предоставят. Просто ни запознайте с нуждите и идеите си, и ни позволете да ви намерим решение. Всичко е възможно, когато имаш експертния опит в програмирането и страст към съвършенството. И най-важното е че…? че всичко, което създаваме е толкова лесно за използване, че дори няма да ви хрумне колко high-tech е то всъщност.

МАРКЕТИНГ

Всяка велика идея е възможност. Затова в същността на всичко, което правим е дигиталния маркетинг. Няма по-добър начин да покажеш всичко от себе си и да добавиш още нещо към рекламната си кампания. Тук и сега е най-подходящото време да започнеш.

ЧАСТ ОТ НАШИТЕ УСЛУГИ

Google реклама

Създаваме и управляваме текстови реклами и дисплейни банери за Вашия бизнес.

Facebook маркетинг

Създаване и управление на рекламни кампании във Facebook.

Instagram за бизнеса

Предлагаме управление, поддръжка и реклама на Instagram бизнес профил.

Реклама в навигация

Водачите намират Вашия бизнес лесно и бързо като рекламирате в Waze.

Реклама в Microsoft

Управление на рекламни кампании в Microsoft Advertising (Bing Ads).
 

Изработка на сайт

Корпоративни сайтове, електронни магазини, сайтове за блогъри или личности.

SEO оптимизация

Излезте на водещи позиции в търсачките и развийте бизнеса си до нови нива.

GDPR интеграция

Привеждане на сайта към съвместимост с изискванията на регламент 2016/679 на ЕС.