Skip to main content

Рекламни услуги за социални медии…

“If you build it, they will come!” За съжаление, това просто не е вярно, що се отнася до социалните медии. Разбирате ли, социалните медии (Facebook, Instagram и др…) никога не са били предназначени за маркетолозите, а са създадени да свързват света в мащаб и да събират семейства и приятели на пресечната точка на технологиите. Когато тези платформи бяха създадени, рекламата беше последното нещо в съзнанието на тези иновативни предприемачи. Въпреки това, като всеки бизнес, за тези социални платформи беше от съществено значение да осигурят приходи от своите продукти и услуги за изграждане на устойчив растеж. От зората на рекламата маркетолозите са инвестирали значителни финансови ресурси в закупуване на медийни разположения за рекламите си, така че защо има съмнение, че би било различно за социалните медии? Платените социални медии са вашата възможност да гарантирате, че говорите с целевата си аудитория и изграждате автентични взаимоотношения, хуманизирайки марката си. В 2bg ще работим с вас, за да интегрираме платени социални медийни кампании, които работят заедно с вашите маркетингови усилия и разширяват вашето послание, свързвайки ви директно с потребителите.

Достигане до каналите на Facebook, Instagram и др…

80% от рекламодателите вече използват платени социални медии, за да засилят рекламните си усилия. Всички основни социални канали (Facebook, Instagram и др…) предлагат разнообразни рекламни продукти, които трябва да бъдат редовно наблюдавани, за да се гарантира, че целевите Ви потребители ги разглеждат и ангажират с тях. Всяка социална медийна платформа има свой уникален набор от възможности за реклама. Някои от тях включват ангажиране за публикуване, харесване на страници, кликвания на уебсайтове, популяризирани туитове, спонсорирани снимки, спонсорирани видеоклипове, промотирани пинове и други. Ние използваме всеки от тези рекламни продукти, за да отговорим на вашите конкретни цели и да сме в крак с нововъзникващите възможности, които могат да се използват за популяризиране на вашата марка. Всички тези продукти се предлагат с опции за насочване, които ви позволяват внимателно да изберете на кого ще се показват рекламите, което гарантира, че рекламният ви бюджет ще се насочи към подходящата аудитория. Наясно сме, че нашият колективен успех тежи до голяма степен върху способността ни да ви предоставим изчерпателно отчитане на платените ви резултати в социалните медии; Следователно ние проследяваме всеки изразходван лев и ви предоставяме задълбочени отчети, съобразени с нуждите на вашата организация.

Как се отплащат социалните медии?

Брандът ви е прекарал време и ресурси, отглеждайки аудиторията си в социалните си канали. Сега, когато вашите фенове са на мястото си, акцентът е да ги поддържате заинтересовани и ангажирани с вашето послание. Платените социални медии стимулират растежа на общността, за да получат вашето съдържание пред потребителите, които е най-вероятно да се включат и да се присъединят към вашата общност. Ако съдържанието ви не се вижда само чрез органично разположение, платените социални медии (Facebook, Instagram и др…) помагат да го разширите до правилните зрители. Това ни позволява да работим рамо до рамо с печеливши стратегии и да продължим да изграждаме аудитории за вашата марка, които взаимодействат с вашето съдържание и го споделят със своята аудитория, влияейки на приятелите да правят същото.